Hoi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Liesbeth Woest, de schrijver van De Droomversnelling. Al lange tijd had ik de wens om een kinderboek voor mijn kinderen te schrijven en dat is gelukt! Samen met Jacco heb ik twee kinderen: Luuk en Iris. Zij zijn de grootste inspiratiebron voor het boek geweest. Sterker nog: toen Iris een jaar of vier was, noemde zij eens het woord ‘droomversnelling’. Ik vond het direct een mooie titel voor een kinderboek en daar is gaandeweg een verhaal bij ontstaan. Het boek is prachtig geworden en ik hoop dat veel kinderen ervan zullen genieten! Heel veel leesplezier! 

Hoi! Ik ben Jorien Kooistra en ik heb de illustraties voor ´De Droomversnelling´ gemaakt. Dat was één groot feest, want ik mocht veel kleur gebruiken en dat is wat ik het liefste doe.
Pim en Noor zijn echte karakters geworden, waarbij ik de inspiratie uit Luuk en Iris heb gehaald. Het gaat soms zó ver, dat ik Luuk en Iris soms Pim en Noor wil noemen ; ).

Naast De Droomversnelling heb ik o.a. illustraties gemaakt voor de kinderboeken Beestenbos, waar mijn zus het verhaal voor heeft geschreven. Neem eens een kijkje op www.beestenbos.nl