Verzendkosten

Het boek wordt na betaling binnen 2 werkdagen verstuurd als brievenbuspakje via PostNL. Dit heeft als voordeel dat het pakje geen onnodige ruimte inneemt in de postauto's. Daarnaast is het superhandig, want je hoeft voor ontvangst niet thuis te blijven. De postbode kan je brievenbuspakje zo door de brievenbus schuiven. 
Zodra je pakketje op de bus is krijg je van ons een bevestigingsmailtje. Het is vanaf dan aan de postbode!

Je boek gratis ophalen

Woon je in de buurt en kun je zelf je bestelling afhalen, of heb je een andere reden om je bestelling niet te laten verzenden? In dat geval kun je het beste contact opnemen via
liesbethwoest@hotmail.com
. Dan komen we er vast snel uit wat een handig tijdstip of plek is om het boek op te halen. Kies dan bij betaling in de webshop voor 'gratis afhalen in Gieten'. Op deze manier betaal je geen verzendkosten.  

 
Retourneren

Het kan natuurlijk dat je niet tevreden bent over je aankoop. In dit geval kun je je aankoop terugsturen en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Belangrijk is dan wel dat het boek niet gesigneerd/gebruikt is.Ook goed om te weten is dat alleen het aankoopbedrag wordt vergoed en niet de gemaakte verzendkosten. Ook de kosten die je maakt om het boek te retourneren zijn voor je eigen rekening. 

Stuur in dit geval het boek naar:De Droomversnelling 
Landspoelen 99461 CA Gieten 

Vergeet hierbij niet om je naam, adres en rekeningnummer mee te sturen.